آرشیو اردیبهشت ماه 1400

هر آنچه بايد از وكالت و حقوق بدانيد

شرايط طلاق زن

شرايط طلاق زن بدون اجازه شوهر

عقد نكاح شكل دهنده نخستين مبنا و اصل معيشت زن وشوهر است و بر اساس ضوابط جاري در كشور ما و همين طور بر اساس دين اسلام ، باطل شدن عقد نكاح در شرايط و زمان هاي ويژه اي رخ مي دهد كه از دسته موارد باطل شدن نكاح مي توان مواردي مانند باطل شدن عقد، درخواست طلاق از سمت زوج، طلاق توافقي و همينطور درخواست طلاق از سمت زن را نام برد.

زن در موارد ويژه اي قادر است از دادگاه در خواست طلاق كند و در صورتي كه هيچ يك از اين موارد و اوضاع مهيا نباشد و زوج درخواست زوجه خود موافقت نكند ، دادگاه حكم طلاق را صادر نمي كند . اما در صورت محرز بودن هر كدام از دوازده شرايط زير براي دادگاه ديگر به موافقت زوج نيازي نيست و در اين موارد دادگاه بي نياز به موافقت مرد حكم طلاق را مي دهد. براي اگاهي يافتن از شروط ضمن عقد و اگاهي از طلاق بي نياز به وجود مرد از بهترين وكيل طلاق در اصفهان كمك بگيريد. جهت آشنايي كاربران گرامي در اين مقاله به بررسي شرايط طلاق زن بدون اجازه شوهر مي پردازيم.

كمتر اتفاق مي افتد كه زن يا حتي مرد از حقوقي كه در ضمن عقد به هم واگذار كرده اند مطلع باشند. زوجه قادر است به خاطر ۱۲ شرطي كه در ضمن عقد در دفترچه ازدواج به ثبت رسيده از دادگاه در خواست طلاق كند.دفترچه‌هاي ازدواج كه در دفاتر ازدواج ثبت مي گردند بند‌هايي دارند كه اگر از سمت شوهر امضا شوند، زن اين اختيار را دارد كه پس از كسب اين شرايط در دادگاه‌هاي خانواده حضور يابد و در خواست طلاق كند.

در بند «الف» اين عقد نامه‌ها اورده شده است : ضمن عقد نكاح خارج لازم زوج شرط كرد، هر وقت طلاق به خواست زن نباشد و بر اساس بررسي دادگاه در خواست طلاق به خاطر تخلف زن از تكاليف همسري يا بد اخلاق و رفتار او نبود، مرد وظيفه دارد تا نصف مال موجود خود را كه در روز هاي زناشويي با او به كسب كرده است بر اساس ديدگاه دادگاه بلاعوض به زن بدهد.

در بند «ب» آن هم ضمن عقد نكاح خارج لازم مرد به زن وكالت بلاعزل با حق توكيل غير مي‌دهد كه زن اگر شرايطي به وجود امد ، از سمت مرد وكيل است خودش شخصاً يا با گزينش شخص ديگري به نام وكيل به دادگاه رجوع كند و پس از محرز شدن ادعا، تقاضاي طلاق كند.

شرط هاي ضمن عقد نكاح حاوي ۱۲ شرط است كه آن را شروط دوازده گانه عقد نكاح مي نامند. وكيل طلاق در اصفهان شرط هاي حق طلاق زن را اين گونه بيان مي كند:

۱- زن قادر است از دادگاه در خواست صادر شدن حكم طلاق كند، اگر كه شوهر از پرداخت خرجي به وي و انجام بقيه حقوق واجب زن به مدت ۶ ماه امتناع ورزد.

۲- در صورت بدرفتاري مرد به اندازه اي كه ادامه حيات و معيشت را براي زن غير قابل تحمل كند.

۳- مرد به بيماري خطرناك لا علاج مبتلا شود به اندازه اي كه سلامت زن را در خطر قراردهد.

۴- مرد ديوانه باشد وقتي كه امكان باطل كردن وجود ندارد.

۵- مشغوليت مرد به حرفه اي است كه به اعتبار و آبروي زن و منافع خانوادگي او صدمه بزند در اين زمان زن قادر است در خواست طلاق كند.

۶- صادر شدن حكم مجازات ۵ سال حبس يا بيشتر براي زوج ، يا جزاي نقدي كه به خاطر ناتواني از پرداخت، سبب ۵ سال بازداشت وي گردد يا حبس و جزاي نقدي كه همه در مجموع شامل به ۵ سال بازداشت يا بيشتر شود و حكم مجازات در حال اجرا باشد نيز يكي از شروط ضمن عقد نكاح است كه به زن توان طلاق گرفتن را مي‌دهد.

۷- مبتلا شدن مرد به هر نوع اعتياد اسيب زايي كه به تشخيص دادگاه به پايه زندگي خانوادگي اسيب مي زند و ادامه زندگي را براي زن سخت وصعب مي كند مثل اعتيادي كه سبب بيكاري مرد، فروش وسايل منزل و صدمه رسيدن به سلامت جسمي و روحي زن و فرزند شود.

۸- در صورتي كه مرد معيشت خانوادگي را بي بهانه قابل قبول ترك كند يا اينكه ۶ ماه پي در پي بي بهانه قابل قبول غيبت كند، زن قادر است با رجوع به دادگاه و بي حاضر شدن شوهر طلاق خود را ثبت نمايد.

۹- محكوميت حتمي مرد به خاطر انجام جرم و اجراي هر نوع جزا شامل حد و تعزير است كه خلاف ابرو و شان خانوادگي زن باشد. مشخص كردن اين مسئله هم با دقت به شرايط و موقعيت زن و عرف و ضوابط ديگر با دادگاه است.

۱۰- در صورت بچه‌دار نشدن مرد بعد از گذشت ۵ سال از زندگي مشترك به خاطر عقيم بودن يا مشكلات جسمي ديگر است كه در اين زمان زن قادر است در خواست طلاق بدهد.

۱۱- همين طور اگر مرد گم شود و طي ۶ ماه بعد از رجوع زن به دادگاه يافت نشود دادگاه حكم طلاق مي دهد.

۱۲- ازدواج دوباره زوج بي رخصت زوجه كه اگر اين مورد رخ دهد، زن حق طلاق را از مرد مي‌گيرد.

در صورت رويارويي با هريك از مشكلات حقوقي خانواده ، از جمله طلاق مي توانيد با بهترين وكيل طلاق اصفهان تماس گرفته و راهنمايي هاي لازم را دريافت نماييد.

منبع : source

https://vakil-esfahan.ir/وكيل-طلاق-در-اصفهان/

 

وكيل اتفاقي كيست و شرايط گرفتن وكيل خوب

وكيل اتفاقي كيست و شرايط گرفتن وكيل خوب

طبق گفته يك وكيل خوب در اصفهان معمولا جهت طرح دعوي در مراجع قضايي يا دفاع در مقابل مشاجرات مطرح شده از سمت شاكيان نياز است كه از ضوابط و مقررات حقوقي مطلع باشيم، و اگر از انان مطلع صدمات جبران نشدني متوجه ما مي شود. به اين خاطر خيلي از افرادي كه مي خواهند وكيلي عالي در امر حقوقي آن ها را هدايت كند و به وكلاي دادگستري رجوع مي‌كنند و مشاجرات خود را براي اين وكلا مطرح مي كنند. اما شما در ساير حالات اين امكان را داريد كه فرد ديگري را كه وكيل دادگستري نيست جهت دفاع از اسناد خود در دادگاه انتخاب كنيد كه به اين فرد ، وكيل اتفاقي مي گويند. وكيل عالي در اصفهان اين مطلب را براي شما اماده كرده است تا با كلمه وكيل اتفاقي و شرايط استفاده از آن آشنا شويد.

شرايط وكيل اتفاقي خوب

حتما تمامي اشخاص اين امكان را ندارند از وكلاي خوب و ماهر و زبردست دادگستري براي طرح دعاوي خود بهره مند شوند به اين دليل كه وكلاي خوب دادگستري پول بسيار زيادي را براي طرح دعوي يا دفاع از شما مطالبه خواهند كرد . كانون وكلا در حالاتي كه موكل توان مالي خوبي نداشته باشند ، وكيل معاضدتي را جهت طرح دعوي يا دفاع از ان ها معرفي مي نمايد. اما شيوه ديگري هم وجود دارد كه اشخاص ميل دارند از نزديكان خود كه به ضوابط حقوقي آشنا بوده و تماما از مشكلات حقوقي آن ها خبر دارند شخصي را به عنوان وكيل در دادگاه برگزينند كه ميتواند يك وكيل خوب در اصفهان از نظر مردم باشد. اين سبك از وكالت براي ممانعت از ضايع شدن حقوق اشخاص به وجود آمده است. البته لازم است اين مورد ذكر شود كه منظور از وكالت اتفاقي اين است كه فرد داوطلب وكالت اتفاقي بي داشتن پروانه وكالت دادگستري به طور كاملا محدود از حق و حقوق بستگان خود دفاع مي كند و داشتن علم حقوقي از احتياجات مهم وكالت اتفاقي به حساب مي ايد.

بر مبناي قانون مصوبه ۱۳۱۵، افرادي كه به ضوابط حقوقي اجهاف تمام داشته باشند و ميل به دفاع از نزديكان نسبي يا سببي درجه دوم تا درجه سوم خود دارند اين امكان را دارند كه سه بار در سال جواز وكالت اتفاقي را بگيرند و از نزديكان خود در دادگاه دفاع نمايند.

پس فردي كه داوطلب وكالت اتفاقي ابتدا بايد اطلاعات حقوقي لازم را داشته باشد، دوما از وكلاي دادگستري نباشد و جواز وكالت هم نداشته باشد، سوما، ميل به دفاع از بستگان نسبي و سببي و بستگان درجه دوم و درجه سوم را داشته باشد و چهارماه دوست داشته باشدكه به شكل اتفاقي سه بار در سال امر وكالت را انجام دهد. الزامي است وكيل اتفاقي در دادگاه حاضر شود و از موكل خود هم دفاع كند.

اشخاصي كه داوطلب اين طور وكالتي هستند، الزامي است بعد از رجوع به كانون وكلاي دادگستري، درخواست خود را با مدارك قانوني ديگر به كانون عرضه كنند و به دنبال ان تمبري ۱۰ هزار ريالي باطل نمايند. داوطلب وكيل اتفاقي بايد در خواست دهد تا پروانه وكالت براي او صادر شود و بايد خود را به شكل كامل معرفي كند و سطح تحصيلات و تجربيات و علت هاي اثر گذاري خود را در وكالت اتفاقي نزديكان خود، اطلاعات كامل موكل و ادرس آن ها و درجه نزديكي خود را به آن ها و بحث وكيل اتفاقي را هم اطلاع دهد و پس از آن همه مدارك خود را به كانون وكلا ارائه داده تا جواز براي او صادر شود.

نكته مهم وكيل اتفاقي

الزامي است فرد داوطلب وكالت اتفاقي براي هر بحثي كه در آن ميل به دفاع از موكل خود را دارد، همه مدارك و پيوست هاي آن بحث را اماده كرده و به كانون وكلا ارائه نمايد. حتي در صورتي كه در مشاجره اي يك يا چند بحث براي وكالت اتفاقي موجود باشد ، فرد داوطلب وكالت اتفاقي الزامي است براي هر يك مدارك و اسناد خود را مهيا كند، به جز اين مورد كه كانون وكلا بر اساس به تشخيص خود مطالبه تكرار مدارك و اسناد را نكند و در نخستين بار همه مدارك و مستندات را بپذيرد.

وكيل عالي در اصفهان اظهار دارد كه كانون وكلا اين امكان را دارد كه از هر كدام از داوطلبان، آزمون وكالت اتفاقي بگيرد كه اگر شرايط اثبات و قبولي در آزمون حاصل شد ، هر كدام از متقاضيان در دسته كانون وكلا خواهند بود كه اين امكان را دارند در هر بحث مطابق ميلي وكالت اتفاقي را انجام دهند و پس از پذيرش در آزمون كانون وكلا اين امكان را دارند براي هر داوطلب پروانه وكالت را صادر نمايند.

فرد داوطلب در نهايت بايد هزينه معين شده كانون وكلا را جهت صادر جواز وكالت اتفاقي بپردازد تا قادر باشد از موكل خود در دادگاه دفاع نمايد . وجه دريافت مجوز وكالت اتفاقي در هرسال تغيير مي كند.

هدف واطلب وكالت اتفاقي

معمولا طرح دعوا در دادگاه و يا دفاع از حق سايرين علم حقوقي كافي را نياز دارد. اما اينكه بي دانش و تجربه لازم نمي شود به برايند كار وكالت ان چنان اطمينان داشت. پس نبود علم حقوقي و نداشتن تخصص و تجربه كافي در دفاع از حق موكل سبب شد تا حق اشخاص پايمال شود يا به اندازه كمتري درخواست شود و يا اينكه در خواست به كندي انجام شود. به اين خاطر است كه بهره گيري از وكيلان خبره و با تجربه جهت پيگيري كار موكلان در دادگاه امري الزامي و مهم تلقي مي‌شود.

وكيل عالي در اصفهان ، با سال ها تجربه موفق در حيطه هاي مختلف حقوقي شما را در امور حقوقيتان ياري مي كند تا به موفقيت برسيد. با اينكه بودن يك وكيل خوب و كارامد جهت نيل به اهداف در دادگاه‌ها از احتياجات اصلي موفقيت به حساب مي ايد، اما متاسفانه بعضي از اشخاص به خاطر مشكلات مادي نمي توانند از وكلاي زبردست بهره مند شوند. چرا كه جهت داشتن وكيل بر اساس نوع مشاجره بايد وجهي به عنوان حق الوكاله داده شود كه بعضي از اشخاص از طور تواني را ندارند.

پس با مد نظر قرار دادن اين بحث، قانون پيش بيني‌هاي مورد نياز را انجام داده و در اصل ۳۵ قانون اساسي كشور به آن پرداخته است. در اين اصل در خصوص دسترسي راحت به وكيل و ممانعت از پايمال شدن حقوق افراد بحث شده است. در اين اصل اورده شده است كه همه طرفين مشاجره كه در دادگاه حضور مي يابند ، اين امكان را دارند كه براي خود وكيل بر گزينند. اگر كه دو طرف مشاجره نتوانند براي وكيل خوب در اصفهان اقدام كنند بايد امكانات مورد نياز براي اين كار به آنها داده شود.

بر اساس به اين اصل قانون، اگر كه اشخاص توان مالي مورد نياز جهت گرفتن وكيل خوب و خبره را نداشته نباشند، حكومت با هزينه خود وكيل دادگستري جهت دفاع از حقشان معين مي كند كه به اين وكيلان، وكلاي معاضدتي اطلاق مي گردد. در اين بين مي توان به غير از بر وكلاي معاضدتي از اشخاص ديگري هم استفاده كرد. اشخاص كار بلدي كه دسته وكلاي دادگستري جاي ندارد اما قادرند از حقوق موكلان دفاع كنند. پس اين گونه پاي وكلاي اتفاقي به ماجراي دفاع از حقوق موكلان باز مي‌شود.

تشريفات و مدارك لازم براي وكالت اتفاقي

الزامي است داوطلب وكالت اتفاقي قبل از ارائه درخواست، خود را به شكل كامل معرفي كند.

متقاضي وكالت اتفاقي الزامي است براي درخواست صادر شدن جواز وكالت، فتوكپي از مداركي را هم اماده كند و به درخواست خود پيوست كند. اين مدارك در زير اورده شده اند.

كپي شناسنامه، كپي آخرين مدرك تحصيلي، دو قطعه عكس سه در چهار، فتوكپي شناسنامه موكل يا موكلان، مدرك احراز كننده نزديكي وكيل با موكل يا موكلان، اصل مطالبه موكل، اخطار يا گواهي مرجع قضايي در ارتباط با رسيدن وقت بررسي پرونده و كپي از كارت پايان خدمت و يا معافيت جهت وكيلاني كه شامل خدمت نظام وظيفه هستند از مدارك الزامي است كه بايد به مطالبه صادر شدن جواز وكالت ضميمه شوند. اين مورد قابل ذكر است كه اين اسناد بعد از عرضه به هيچ عنوان قابل پس گرفتن نيست.

مورد آخر در مورد پروانه وكالت و وكالت اتفاقي

همان گونه كه بيان كرديم ، براي وكالت اتفاقي الزامي است داوطلب اگاهي و علم لازم حقوقي را دارا باشد و در دادگستري به كار وكالت اشتغال نداشته باشد. در اين حالت قادر است براي نزديكان سببي و نسبي خود تا درجه دوم از طبقه سوم سه بار در سال مطالبه صادر شدن جواز وكالت اتفاقي كند.

به جز اين مورد وكيلاني كه مي خواهند در نزد قاضي در دادگاه حضور يابند الزامي است جواز وكالت دارا باشند. اگر كه وكيل مجوز وكالت داشته باشد اما براي به تمديد آن كاري نكرده باشد، جواز وكالت و دفاع از حقوق موكلان در دادگاه را نخواهد داشت.

متقاضيان وكالت بعد از پيروزي در امتحان و كارآموزي وكالت و بعد از بررسي صلاحيت‌هاي علمي صاحب پروانه وكالت مي شوند. الزامي است متقاضيان بعد از اتمام دوره كاراموزي دوباره در آزمون كتبي و شفاهي شركت كنند تا قدرت علمي انها بررسي شود كه به اين كار اختبار مي گويند.

وكيل عالي در اصفهان دانش اموخته علم حقوق در خصوص امر وكالت كليه پرونده هاي حقوقي شما را هدايت مي كند. جهت اخذ نوبت مشاوره حضوري يا غير حضوري از وكيل خوب و با تجربه مي توانيد از طريق سامانه رزرو نوبت سايت اقدام نماييد.

منبع :

https://vakil-esfahan.ir/وكيل-عالي-در-اصفهان/