آرشیو آذر ماه 1398

هر آنچه بايد از وكالت و حقوق بدانيد

علل و انواع كودك آزاري

 

كودكان بي آزار ترين و معصوم ترين موجودات بر روي كره خاكي بوده اند كه گاهاً در تمامي جوامع نظاره گر بي ملايمت هاي نسبت به انها بوده ايم كه متاسفانه اين بي ملايمتي ها و آسيب هاي وارده ي بي حد و اندازه در مواردي تا حدي پيش رفته كه تمامي جنبه هاي زندگي و آينده يك كودك را دستخوش تغييرات جبران ناپذير مي نمايد و از بسياري نعمت هايي كه هر انساني براي ساختن آيندش مستحقق آن بوده محروم مي نمايد. وكيل كودك آزاري در اصفهان بيان مي كند كه تعدد عوامل بسياري در كل دنيا منجر به بروز همچين پديده اي عليه كودكان گشته است كه اميد است با شناسايي اين عوامل در آينده از بروز همچين جناياتي تا حد ممكن نسبت به اين موجودات بي آزارو آينده سازان جوامع جلوگيري و راهي براي دفاع از آنان در برابر بروز اين گونه مسائل و مشكلات جدي پيش بيني نماييم.

تعريف كودك آزاري و مصاديق آن 

طبق ماده ي دوم قانون حمايت از كودكان هر گونه آزاري نسبت به كودكان و نوجوانان كه منجر به بروز صدمات روحي رواني ، جسماني و اخلاقي به آنان گردد و سلامت جسمي و رواني كودكان را تحت شعاع قرار داده و به خطر اندازد ممنوع است. كودك آزاري را مي توان به اين گونه نيز تعريف نمود: هر گونه فعل يا ترك فعلي كه منجر به ورود آسيب هاي جدي روحي ، رواني و جسمي به كودك گردد و آثار بلند مدت و ماندگار و گاهاً مخفي بر جاي خواهد گذاشت مانند : كودكان كاري كه به جاي كودكي كردن در سنين كودكي و برخورداري از نيازهاي اوليه و اساسي مانند: پوشاك، خوراك و تحصيلات مناسب در چنين سنيني به كار گرفته و از حقوق طبيعي خود محروم گشته اند. در تعريف ديگر كودك آزاري عبارت است از: هرگونه ورود آسيب به روح ، روان و جسم كودك كه بر خلاف قوانين باشد.

علل كودك آزاري 

به گفته وكيل دادگستري كودك آزاري در اصفهان عوامل متعددي منجر به بروز چنين پديده اي مي گردد از جمله :

۱- عوامل ناشي از شرايط و وضعيت كودكان 

الف) وضعيت جسماني 

ب) رواني

پ) وحتي نامشروع بودن كودكان متولد شده نيز مي باشد.

۲- عوامل ناشي از مشكلات اجتماعي ،اقتصادي و فرهنگي كودكان

الف) فقر اقتصادي

كه يكي از مشكلات و معضلات بزرگ هر جامعه اي فقر اقتصادي بوده تا جايي كه آن جامعه را به سمت بروز جرم و جنايات جدي سوق داده كه همين موضوع راجع به كودكان صدق نموده مانند كودكاني كه در خانواده اي با سطح در آمد بسيار ناچيز كه پاسخگوي نياز هاي اوليه خانواده نيز نبوده متولد مي گردند كه امكان بروز مشكلاتي از قبيل خريد و فروش كودكان، قاچاق كودكان، كودكان كار و … شامل مي گردد.

ب) مشكلات فرهنگي كه شامل

آداب و رسوم ، سنن وباورهاي هم مليت و هم قوميت بوده كه گاهاً اين سنت ها و رسوم غلط منجر به آزار كودكان مي گردد مانند: ازدواج زود به هنگام در دوران كودكي كه اين گونه مشكلات صرفا مخصوص قشر كم در آمد و فقير جامعه نبوده و در مواقعي كودكاني از خانواده اي با سطح تحصيلات بالا خانوادگي و رفاه اجتماعي را نيز در بر مي گيرد.

 

پ) عدم وجود قانون در اين زمينه

كه شامل عدم وجود قوانين حامي از حقوق كودكان و نوجوانان در برخي از جوامع و كشور ها بوده و گاهاً با وجود قوانين حمايت از كودكان در برخي از كشور ها اين قوانين به دلايل مختلفي از قبيل ضعف در سيستم هاي قضائي هر كشور در شناسايي عوامل اين جرم و اقدامات مربوطه جهت پيشگيري از وقوع اين جرم اينگونه قوانين نقض مي گردد.

ج) مشكلات محيط اجتماعي

هر انساني علاوه بر ويژگي ها و شرايط منحصر به فرد خود،فردي اجتماعي نيز بوده كه در محيط اجتماعي متشكل از افراد مختلف زندگي و از محيطي كه در آن زندگي نموده تاثير بسزاي گرفته و متقابلاً در محيط تاثير فراواني خواهد گذاشت كه يكي از مهم ترين محيطي كه كودك در آن زماني زيادي را صرف نموده و رشد يافته محيط آموزشي و مدرسه كودكان بوده است كه بروز عواملي متعدد در اين محيط ها آموزشي ممكن است منجر به ورود پديده كودك آزاري گردد از قبيل هم نشيني و تعامل اجتماعي كودك با كودكان متعدد و متفاوت از قشر هاي مختلف خانوادگي و…

۳- عوامل ناشي از وضعيت والدين كودكان

الف) اعتياد والدين

معمولاً اعتياد يكي از عواملي است كه منجر به عدم توانايي والدين در تربيت كودكان مي گردد و آنان را از نعمت پرورش در محيط امن خانواده به دلايل از جمله سوءرفتار ها ناشي از مصرف مواد مخدر و روان گردان ها محروم مي گرداند و گرايش كودكان را به مصرف مواد مخدرسوق داده و زمينه ساز كودك آزاري و سواستفاده ازكودكان به دلايلي چون فقر و نياز مالي فراوان جهت تامين مواد مصرفي مي گردد.

ب) طلاق

طلاق هم يكي ديگر از عوامل منجر به كودك آزاري بوده چرا كه در تمامي جوامع بروز طلاق در رأس زندگي فرزند مشترك و كودكان را تحت تاثير قرار داده و آنان از مهر و محبت پدر، مادر و گاهاً هر دو والدين محروم مي گرداند كه اين بي محبتي نسبت به كودكان باعث آزار و اذيت آنان مي گردد.طلاق شامل طلاق عاطقي والدين نيز بوده كه مشاجره و بحث و جدال در محيط خانواده مستقيماً باعث ورود صدمه عاطفي به كودكان گشته و گرايش آنان را به سمت محيط هاي نا امن اجتماعي افزايش و در نتيجه باعث كودم آزاري مي گردد. تمامي عوامل فوق و وجود عوامل متعدد و بسياري كه از عنوان آن در اين مطلب قاصر بوده باعث بروز پديده كودك آزاري بوده است كه طبق قانون حمايت از كودكان و نوجوانان مصوب يازدهم دي ماه هزار سيصد و هشتاد يك مجلس شواري اسلامي كه در نه ماده تنظيم و تصويب گرديده است جرم و براي افراد مرتكب و مجرم مجازات مقرر گشته است.

ماده يك: كليه افراد زير هجده سال (هجده سال تمام هجري شمسي) از حمايت هاي قانوني ذكر شده در قانون حمايت از كودكان و نوجوانان بهرمند مي گردند.

ماده دو: هرگونه آزاري نسبت به كودكان و نوجوانان كه منجر به ورود صدمات روحي رواني،جسمي و اخلاقي به آنان گردد و سلامت جسمي و رواني كودكان را تحت شعاع قرار داده و به خطر اندازد ممنوع است.

ماده سه: هرگونه بهره كشي و به كار گيري،خريد و فروش كودكان به منظور ارتكاب اعمال غير قانوني و خلاف قانون از جمله:تجاوز،قاچاق و… جرم و فرد مرتكب و مجرم محكوم به حبس (شش ماه تا يك سال) و پرداخت جزايي نقدي از سقف ده ميليون ريال تا بيست ميليون ريال مي گردد.

ماده چهارم: هرگونه آزار و اذيت و ورود صدمه جسمي و روحي و محروم نمودن عمدي كودك از سلامت سلامت و بهداشت رواني و جسمي و ممانعت از حق طبيعي تحصيل ممنوع و فرد مرتكب محكوم به حبس سه ماه و يك روز تا شش ماه و يا پرداخت مبلغ ده ميليون ريال مي گردد.

ماده پنجم: كودك آزاري از جمله غير قابل گذشته و داراي جنبه عمومي جرم بوده و احتياج به شكايت شاكي خصوصي نداشته است.

ماده ششم: كليه موسسات، مراكز و افرادي كه مسئوليت و سرپرستي كودكان را عهدار دار بوده به محض مشاهده ي هر گونه كودك آزاري مكلف به اعلام مراتب به مراكز و مقامات صالح قضائي جهت پيگرد قانوني بوده و هرگونه تخلف از اين تكليف جرم و افراد مرتكب محكوم به حبس تا شش ماه و يا جزاي نقدي تا سقف پنج ميليون ريال خواهند بود.

 

ماده هفتم: اقدامات تربيتي شامل ماده پنجاه و نه قانون مجازات اسلامي مصوب هفتم آذر ماه هزار سيصد و هفتاد كه اعمال زير را در خصوص كودكان جرم محسوب ننموده است:

بند يك : اقدامات والدين، ولي و قيم صغار و محجورين كه به منظور تأديب و حفاظت از آنان بوده به شرطي كه اينگونه اقدامات در حد متعارف خود صورت پذيرد.

بند دوم: هر نوع عمل جراحي و طبي مشروع با رضايت شخص، اوليا، سرپرست و نماينده قانوني مشروط به رعايت موازين علمي و فني انجام شود. در مواردي كه انجام عمل جراحي و … فوريت داشته نياز به اخذ رضايت نخواهد بود.

بند سوم: حوادث ناشي از عمليات ورزشي به شرطي كه اينگونه علت اينگونه حوادث نقض مقررات مرتبط با ورزش مربوطه نبوده و اين مقررات ورزشي نيز با موازين شرعي مخالفتي نداشته باشد. و ماده يك هزار و صد و هفتاد و نه (۱۱۷۹) قانون مدني مصوب نوزدهم فروردين ماه هزار و سيصد و چهارده كه اشاره به اين امر داشته كه والدين حق ننبيه طفل خود را داشته منتهي اين حق نبايد به گونه اي باشد كه از محدود تأديب و تربيت خارج گردد. از شمول قانون حمايت نوجوانان و كودكان خارج و مستثني مي گردد.

ماده هشتم: اگر جرائم ذكر شده در اين قانون عناوين ديگر قانوني را به خود نيز اختصاص دهد و قوانين ديگر براي افراد مرتكب حد و مجازات سنگين تري مقرر نموده باشد حسب مورد حد شرعي و اشد مجازات اعمال مي گردد.
ماده نهم: از مورخ ۱۱-۱۰-۱۳۸۱ كه اين قانون تصويب گرديده است كليه قوانين مغاير ديگر ترتيب اثر نداشته اشت.

 

حال با ذكر و آشنايي با بسياري از عوامل منجر به بروز پديده كودك آزاري ،صدمات و تلفات جدي و گاهاً جبران ناپذير اين پديده در حد الامكان مي بايست از بروز اين پديده جلوگيري و در صورت بروز چنين پديده اي به بهترين نحو ممكن با تسلط به قوانين موضوعه هر كشور و استفاده از وكلا مجرب و ماهر از افزايش اينگونه جرائم جلوگيري نمود.

در اصفهان نيز آمار چنين جرائم عليه كودكان بسيار بوده كه به منظوراحقاق حق كودكان و تا حد ممكن جبران خسارات وارده مي بايست از طريق وكيل طلاق يا وكيل كيفري يا  وكيل خوب در اصفهان اقدام نمود، حامد اميري وكيل پايه يك با تجربه كافي و درخشان در امور كيفري و كودك آزاري شما را در اين رستا راهنمايي و با استفاده ا زدانش و سابقه خود به احقاق حق كودكان آسيب ديده شما كمك مي نمايد.

 

 

https://hamedamiri.com/وكيل-كودك-آزاري-در-اصفهان/

مجازات هاي جرم اغفال دختران

 

يكي از جرم هايي كه در چند سال‌ گذشته در كشور ما بسيار افزايش يافته است. جرم فريب دختران و سوء استفاده‌هاي مالي و جنسي از آن‌ها است. دختران به خاطر سرشت خلقي و موارد شخصيتي كه ويژه جنس آن هاست ، روحيه‌اي حساس دارند كه اين روحيه احساسي و ظريف ، گونه اي از لطف خداوند است كه در جوهره و فطرت دختران قرار داده شده است.
حامد اميري يكي از بهترين وكيل مدافع اصفهان با هدف بررسي ابعاد حقوقي موضوع فريب دختران و صدماتي كه در اين حيطه وجود دارد؛ مقاله آموزشي آماده كرده است كه خدمت شما عزيزان ارائه مي كنيم.
لازم به ذكر است كه در اين مقاله آموزشي يكي از بهترين وكيل شهرستان اصفهان به ابعاد حقوقي جرم اغفال دختران و جرم هايي كه به دنبال آن انجام مي شود پرداخته است و مواد قانوني كه در ارتباط با جزاي اغفال دختران در قانون آورده شده است را براي شما معرفي مي كند.

جرم اغفال دختران و جزاي آن 

اين لطافت كه موهبتي الهي است شرايط را براي سوء استفاده و فريب دختران از سمت دجالان و فريب كاران با قصد دست درازي، تخطي و شيادي مالي و… را مهيا نموده است.
اين سواستفاده گران و دجلان با دقت به عواطف و ساير خصلت هاي زنانه بستر لازم را جهت فريب دختران را آماده كرده و قدم هاي عظيمي را براي مقاصد منحوس خود برمي‌دارند. پس خيلي با اهميت است كه بانوان محترم در مورد اين سواستفادگران و فريب كاران مطلع بوده و دقت كنند تا بر اثر اطمينان از عواطفشان سود استفاده نشود.

حامد اميري وكيل مدافع در اصفهان

حامد اميري بهترين وكيل سرقفلي در اصفهان دانش آموخته رشته حقوق قضايي و داراي پروانه پايه يك وكالت مهيا براي ارائه خدمات وكالت و مشاوره در انواع دعاوي حقوقي ، كيفري ، خانواده ، بيمه ، تجاري ، تعزيرات ، اداره كار ، شهرداري و امور گمركي همچنين انجام تخصصي امور قراردادها و شركت ها با تكيه بر اطلاعات علمي و تعهد كاري مي باشد.

درخواست مشاوره

حتما فريب دختران به غير از آسيب هاي مادي، سبب ايجاد صدمات روحي و رواني هم براي دختران و خانواده‌هاي‌شان مي شود.
به همين خاطر قانونگذار با دقت و اهميت بسياري در مورد جرم اغفال دختران و جرم هايي كه در پي آن انجام مي شود تعيين تكليف كرده است. اكثر جرم هايي كه در حيطه اغفال دختران انجام مي شود شامل ؛ گول زدن، سودجويي، تجاوز، تعرض، اخاذي و…

جزاي اغفال دختران در قانون مجازات اسلامي 

همان گونه كه مطرح شد مقنن با حساسيت بسياري در خصوص جرم فريب دختران وارد كار شده است و ضوابط گوناگوني را در قانون جزاي اسلامي براي خاطيان اين جرم مد نظر قرار داده است. در كل در مورد جرم فريب دختران، موردي كه بسيار مهم در جزاي معين شده است اين مورد است كه به طور كلي چه جرمي و به چه اندازه اي با اغفال دختران رخ داده است. همان گونه كه اطلاع داريد با فريب دختران جرم هايي مثل تجاوز، تعرض ،كلاهبرداري، اخاذي و … انجام مي شود، كه هر يك بر اساس مدارك و مستنداتي كه وجود دارد و همين طور با دقت به گذشته مجرم، شامل مجازات مخصوص به خود مي شود.

 

پس براي اينكه بحث اغفال دختران از نظر حقوقي رسيدگي شود و جزاي معين شده براي آن عنوان شود، بايد در مرحله نخست به جرم محقق شده دقت كنيم. در كل اشد مجازاتي كه در خصوص جرم اغفال دختران معين شده است. در ارتباط با جرم تجاوز است كه جزاي حد اعدام براي مجرم انجام دهنده جرم تجاوز صادر مي گردد.
محقق شدن جرم تجاوز خود احتياج به شرايط و موارد مخصوص خود دارد كه از نظر جرم شناسي از طريق قاضي پرونده مورد عنايت قرار مي‌گيرد و اگر كه دلايل و اسناد و مداركي كه وجود دارند دليل بر تجاوز مجرم باشد حد اعدام اجرا مي گردد.

حامد اميري وكيل مدافع در اصفهان با دانش وعلم تخصصي در حيطه حقوقي بهترين راهنما ومشاور براي شما خواهد بود. شما مي توانيد تمامي سوالات خود را در مورد مجازات اغفال دختران از طريق سامانه آنلاين سايت ايشان پاسخ دهيد. همچنين مي توانيد با سپردن وكالت پرونده خود به ايشان موفقيت خود را در دعوي مطرح شده تضمين نماييد.

بر مبناي ماده قانون مجازات اسلامي حد زنا در موارد زير اعدام است:

الف- زنا با محارم نسبي
ب- زنا با زن پدر كه سبب اعدام زناكار است.
پ- زناي مرد غير مسلمان با زن مسلمان كه سبب اعدام زناكار است.
ت- زناي به عنف يا اجبار از سمت زناكار كه سبب اعدام زناكار است.

تبصره :

مجازات زناكار در بندهاي(ب) و (پ) براساس مورد، پيرو بقيه احكام در ارتباط به زنا است.
هر وقت فردي با زني كه به زناي با وي رضايت ندارد در شرايط بيهوشي، خواب يا مستي زنا نمايد عمل وي در حكم زناي به عنف است. در زنا از راه گول زدن و فريب دادن دختر نابالغ يا از راه ربايش، تهديد و يا ترساندن زن در صورتي كه سبب تسليم شدن وي شود هم حكم فوق اجرا مي شود.
در بند ۲ تبصره ماده ۲۲۴ قانون مجازات اسلامي در مورد شرايط و موارد تجاوز در خصوص اغفال دختران صحبت شده است كه روشن مي كند اگر شرايط ذكر شده رخ دهد ، شديد ترين مجازات ( اعدام) براي فرد خاطي از طرف قاضي صادر مي گردد.

حامد اميري يكي از بهترين مشاور حقوقي اصفهان مي گويد مورد با اهميتي كه در مورد جرم تجاوز متاثر از فريب دختران بسيار مهم است اين بحث است كه شرط اصلي جهت وقوع جرم تجاوز رضايت نداشتن دختر است و مواردي مانند ساده لوحي، فريب خوردن، كم خردي و … نمي‌تواند نمونه رضايت نداشتن در خصوص وقوع جرم تجاوز حساب شود و مقنن جزاي معين شده براي جرم تجاوز را براي فرد خاطي معين نمي‌كند.

 

فريب دختران به بهانه ازدواج و وعده هاي دروغين

 

در اكثر موارد اغفال دختران با بهره گيري از فريب دختران با قول ازدواج و از اين موارد توسط دجالان و منفعت طلبان رخ مي دهد. در اكثر اوقات دختران با قول ازدواج و پيوند مشترك توسط پسران گول مي خورند و به در خواست هاي جنسي و مالي طرف پاسخ مثبت مي‌دهند و پس از گذشت مدتي فريب و حيله اي كه انجام شده را مي فهمند.
به اين دختران غير از صدمات مالي، صدمات روحي و رواني مانند افسردگي، نااميدي، بي اعتمادي به جنس مخالف و .. وارد مي شود كه متاسفانه بسيار تلخ و نگران كننده است.
بر مبناي قانون اغفال دختران با بهره گيري از قول هايي مثل ازدواج و بهره بري مالي كه منتهي به جرم كلاهبرداري و تحصيل مال از طريق نا مشروع گردد، براي مجرمان جزاي سنگيني به دنبال دارد. اين جزا به دو بخش تقسيم شده كه در بخش نخست مجازات‌هايي مانند زندان و جزاي نقدي معين مي شود و براي جزاي تكميلي و تاميني، محروميت‌‌هاي اجتماعي مانند محروميت از استخدام براي فرد خاطي مد نظر قرار گرفته است.
بر مبناي قانون مجازات اصلي معين شده براي اين راه از فريب دختران كه عنوان مجرمانه كلاهبرداري داشته باشد، يك تا هفت سال حبس تعزيري و پرداخت جزاي نقدي معادل مالي كه از دختر گرفته شده، مي‌باشد و مجازات تبعي و تكميلي براي فرد خاطي براي اين سبك از فريب دختران، محروميت از استخدام در دستگاه‌هاي دولتي و برخي ديگري از محروميت‌هاي اجتماعي خواهد بود كه بر مبناي تشخيص قاضي در مورد پرونده مد نظر صادر مي‌شود.

بانوان بايد مراقب فريب دجالان و كلاه برداران باشند.

بي شك جزايي كه براي فريب دختران و جرم‌هاي انجام شده در قانون پيش‌بيني شده است، قادر نيست قسمت هاي معنوي و صدماتي كه به خاطر مورد سوء استفاده قرار گرفتن در دختر به وجود آمده را جبران كند. پس توصيه بهترين وكيل اصفهان اين است كه بانوان محترم، تا جايي كه امكان دارد در برابر سودجويي و اغفال گري شيادان و منفعت طلبان دقت لازم را داشته باشند و در ارتباط هاي عاطفي و احساسي خود حدود اخلاقي و ديني را مد نظر قرار دهند و به آن ها عمل كنند تا به خاطر عواطف پاك و با ارزش شان به آن ها صدمات مالي و معنوي وارد نشود.

بحث در مورد فريب دختران و علت هاي رشد اين بحث زشت و خطرناك در جامعه ايراني، به تحليل و تحقيق همه جانبه كارشناسان حيطه روابط اجتماعي دختران و پسران احتياج دارد تا اين امكان را داشته باشند كه آمارهاي نگران كننده در ارتباط به موارد سوء استفاده قرار گرفتن دختران را تا حدي كم كنند و با كوشش هر چه بيشتر، اين موضوع را ريشه كن نمايند.

شما اين امكان را داريد كه پرسش ها و ابهامات خود را از راه اينترنتي و ساير مسيرهاي ارتباطي موسسه حامد اميري با كارشناسان حقوقي اين مجموعه مطرح كنيد و در صورت لزوم پرونده شما براي بررسي و قبول وكالت مطالعه مي گردد. حامد اميري بهترين وكيل شهرستان اصفهان با تسلط كامل بر امور حقوقي و سال ها تجربيات موفق در حيطه هاي مختلف حقوقي و كيفري بهترين خدمات را به شما هم وطنان عزيز ارائه مي كند. شما مي توانيد براي ارتباط با يكي از بهترين وكيل استان اصفهان از طريق سامانه آنلاين سايت يا تلفن هاي درج شده در سايت اقدام به اخذ نوبت مشاوره ي حضوري يا تلفني نماييد.

 

 

https://hamedamiri.com/وكيل-شهرستان-اصفهان/

 

مطالب مرتبط : 

 

وكيل درجه يك در اصفهان

بهترين وكيل حقوقي در اصفهان

وكيل حقوقي در اصفهان

مشاوره با وكيل در اصفهان

وكيل جرايم شرط بندي و قمار در اصفهان

وكيل مالكيت معنوي در اصفهان

وكيل سرقفلي در اصفهان

وكيل ضرب و جرح در اصفهان

وكيل آدم ربايي در اصفهان

وكيل لواط در اصفهان

وكيل مزاحمت براي بانوان در اصفهان

وكيل تجاوز در اصفهان

وكيل تغيير كاربري اراضي در اصفهان

بهترين و كيل خانواده در اصفهان

بهترين وكيل فضاي مجازي در اصفهان

بهترين وكيل امور ثبتي در اصفهان

وكيل عالي در اصفهان

آيا تهديد كردن جرم است؟

 

مطابق گفته ي بهترين وكيل كيفري در اصفهان ، تهديد يعني ارعاب و تخويف و در اصطلاح به مفهوم مجبور كردن فرد ديگر به انجام جرم يا اخذ مال است؛ ان طوركه وحشت از سرانجام كار يا انجام ندادن امر مد نظر، انجام دهنده را فرمانبردار تهديدكننده كرده باشد.

وكيل در اصفهان مي گويد : تهديد به معناي هراساندن و مرعوب كردن است و عبارت است از وادار كردن كسي به اعمال جرم يا اخذ دارايي؛ ان گونه كه رعب از نتيجه عمل يا رد عمل ذكر شده ، فاعل را تابع تهديدكننده كند. جرم تهديد از دسته جرم هايي است كه خطاكاران براي كسب موفقيت در جهت اهداف خود دست به دامن ان مي‌شوند و همه ضوابط كيفري جهان مانند قانون مجازات اسلامي ايران، آن را جرم محسوب كند.

الزامي است تهديد ناظر به بحث مشخصي باشد و در اين كار، حقيقي يا غير حقيقي بودن تهديد اثري ندارد اما مقصود انجام دهنده از تهديد، الزاما بايد بدست اوردن سود نامشروع باشد همين طور سبك ابزار تهديد شامل كتبي، شفاهي، اشكار يا پنهان بودن آن در رخ داد جرم مطرح نيست.

پس قابل تاكيد است كه سبك تهديد مطرح نيست اما بايد ترس اضطراب بر امده از تهديد در دستيار جرم، او را قاطع به انجام جرم كند؛ پس تهديد به اعمال اسيب هاي جسمي از سمت فردي معلول به شخصي توانمند براي مجبور كردن شخص ذكر شده به انجام دزدي امكان ندارد از مثال هاي تهديد باشد؛ چرا كه اصولا اين طور تهديدي نمي تواند در شخص توانمند رعب و وحشت به وجود اورد تا او را قاطع به انجام دزدي كند.

موردي كه الزامي است به آن دقت كنيم اين است ‌كه تهديد در مورد به آينده است؛ نه گذشته؛ و اينكه در تهديد، كننده علي رغم علاقه خود امر مجرمانه را انجام مي دهد اما اراده هيچ وقت از او گرفته نشده است.

اين در صورتي است كه برخي مواقع، به غير از اينكه تهديدشونده به اعمال كار مد نظر تهديدكننده نيست رضايت ندارد ، اراده هم از او گرفته مي شود كه در اين حالت هيچ تكليفي متوجه كننده و دستيار جرم نيست و مسئول، تهديد كننده خواهد بود. عكس تهديدي كه ذكر كرديم تهديدكننده به عنوان سرپرست جرم و تهديدشونده به عنوان دستيار پيگيري خواهند شد.

عنصر مياني 

ماده قانوني جرم تهديد و گرفتن مال، ماده 669 قانون مجازات اسلامي است كه به سبب آن «هر شخصي كس ديگري را به هر طريقي به قتل يا اسيب هاي جسمي و ابرو يا مالي يا به فاش كردن رازي نسبت به خود يا نزديكان او تهديد كند، شامل اينكه به اين طريق درخواست پول يا مطالبه ي اعمال كار يا رد كاري را كرده يا نكرده باشد، به جزاي شلاق تا 74 ضربه يا زندان از دو ماه تا دو سال محكوم مي شود.»

تهديد به قتل يا اسيب هاي جسمي يا ابرو يا مالي يا برملا كردن راز نسبت به خود يا نزديكان، در ماده 669 قسمت تعزيرات قانون مجازات اسلامي، از مباحث تهديد به حساب مي ايد. براي نمونه ، فردي كس را به كور كردن چشم يا به شكستن دندان تهديد مي‌كند كه اين تهديد ها شامل تهديد به اسيب هاي جسمي است. در مورد ضرر ابرويي هم هر موردي كه بتوان آن را به شرافت، آبرو، عرض و ناموس شخص يا نزديكانش ارتباط داد، تهديد به آن تهديد به ضرر ابرو است.

فاش كردن راز 

راز ها در بردارنده كارهايي هستند كه براي اشخاص بسيار مهم اند كه قصد دارند ان ها را پنهان كنند و اشكار نشدن ان ها برايشان مهم است و حتي برخي حاضرند مبلغ زيادي براي برملا نشدن آن ادا كنند.

در مورد اينكه چه كاري براي چه افرادي راز به حساب مي ايد ، معيار عرف است اما در كل بايد بگوييم كاري كه از بر ملا شدن آن صدمه اي چه مادي و معنوي به فردي وارد نمي شود، امكان ندارد كه در حيطه اين امر قرار گيرد و تهديد به فاش كردن آن جرم به حساب ايد.

اسيب و صدمه مالي

تهديد به اسيب هاي مالي هم چه در مورد خود فرد باشد و چه نزديكان او، شامل ماده 669 قسمت تعزيرات قانون مجازات اسلامي مي شود. در اين حالت تهديدكننده با اين ماده مجازات مي شود ؛ حال تفاوتي ندارد پول يا مال يا چيزي ديگر در خواست كرده باشد يا نه.

بهترين وكيل در اصفهان اين مثال را ذكر مي كند كه اگركسي شخص ديگري را تهديد كند كه خودرو پدرش را مي دزدد يا خانه برادرش خراب مي كند ، با در نظر گرفتن مجموع اوضاع تهديد رخ داده است. «ابزار » در ماده 669 اثري ندارد و به اين خاطر واژه «به هر نحو» به كار برده مي شود اما موردي كه حقوقدانان در مورد بحث كرده داده‌اند، ماده 617 قانون مجازات اسلامي است كه به سبب آن «هر فردي با چاقو يا هر گونه سلاح ديگر تظاهر يا قدرت‌نمايي كند يا آن را اسباب مزاحمت افراد يا اخاذي يا تهديد قرار دهد يا با كسي گلاويز شود، اگر كه از نمونه هاي محارب نباشد به حبس از 6 ماه تا دو سال و تا 74 ضربه شلاق محكوم مي شود»

بهترين وكيل طلاق در اصفهان اظهار دارد كه در اين ماده، ابزار يعني اسلحه كه شامل چاقو و هر گونه سلاح سرد و گرم ديگر است ، شرط رخ داد جرم است و شخص سلاح را ابزار جرم قرار مي‌دهد. پس به ديدگاه بعضي از حقوقدانان اين ماده مخصص ماده 669 است و وقتي كه انجام دهنده تهديد از اسلحه بهره مند مي شود، از حيطه ماده 669 بيرون مي ايد و با مجموع بقيه شرايط، كارش با ماده 617 مجازات مي شود . اين نكته را بايد خاطر نشان كرد كه تهديد در ماده 669 حصري و محدود به مواردي است كه در ماده اورده شده است و در بردارنده تهديد به قتل، اسيب هاي جسمي، شرفي، مالي و برملا كردن راز نسبت به خود شخص يا بستگان به هر طريقي به جز از راه سلاح است اما در ماده 617 قانونگذار هر نوع تهديدي كه از طريق اسلحه صورت گيرد را واجب جزا دانسته و محدود به گونه خاص از تهديد نيست.نياز است كه تهديد با انجام كارهاي غيرقانوني رخ دهد.

در اين بحث شكي وجود ندارد كه الزامي است تهديد نسبت به فرد تهديدشونده اثر گذار بوده و تهديدكننده هم توانايي اعمال آن را دارا باشد و شرايط دو طرف جرم هم مد نظر قرار داده شود.

اما سوالي كه در اينجا وجود دارد ، اين است كه آيا هر تهديدي جرم است و شايسته مجازات است؟ جواب به اين سوال، حتما خير است و هر تهديدي جرم نيست؛ در صورتي كه فردي شخص ديگر را تهديد كند كه اگر مزاحمت‌هاي خود ادامه داد، با ارائه مدارك و صداهاي ضبط شده‌اش به مراجع قضايي از او شكايت خواهد كرد يا متهمي كه با كارهاي مرجع انتظامي يا قضايي، حس كند كه حقش ضايع شده است و به اين خاطر بگويد كه به مراجع مرتبط به ان شكايت خواهد كرد، اين كار تهديد كيفري و شايسته مجازات نيست.

تهديد به اسيب هاي مالي هم چه نسبت به خود فرد باشد و چه نزديكان او، در حيطه ماده 669 بخش تعزيرات قانون مجازات اسلامي قرار مي‌گيرد؛ در اين حالت هم تهديدكننده با اين ماده مجازات مي شود؛ حال تفاوتي ندارد كه پول يا مال يا چيزي درخواست كرده باشد يا نه.

واضح بودن تهديد

نياز است كه تهديد شخص واضح باشد؛ به اين معني كه تهديدكننده به روشني تهديدشونده را به قتل، اسيب هاي مادي، معنوي، ابرويي و افشاي سر خود يا بستگانش تهديد كند؛ به طوري كه قاضي از كلمات استفاده شده يا اعمال رخ داده قادر باشد تهديد انجام شده را به سهولت حس كند؛ البته عرف و شرايط و احوال هم در قضاوت امر بسيار اثر گذارند اما در موارد ظن يا ابهام نمي شود فردي را مجازات كرد ، به طور نمونه در صورتي كه فردي به ديگري بگويد به حسابت خواهم رسيد يا اشكت را در مي‌آورم در اين تهديد كه ابهام وجود دارد و اشاره درستي به اسيب هاي جسمي، شرافتي و… در آن نشده است، نمي شود شرح وسيع داد و حكم به محكوميت انجام دهنده داد.از سمت ديگر نياز نيست كار مد نظر به شكل تمام گفته شود و اشاره و استعاره‌اي كه رفع كننده شك و ظن باشد، به طوري كه مخاطب اشكارا مفهوم آن را بفهمد، كافي است.

جزاي انجام دهنده

در خصوص جزاي انجام دهنده تهديد، بعد از ثابت شدن جرم و با مجموع شرايط ماده 669 قانون به قاضي حق انتخاب حبس از دو ماه تا دو سال يا شلاق تا 74 ضربه را داده است كه دادگاه با دقت به شرايط و حالات قضيه و شخصيت دو طرف در مورد فرد خاطي اقدام به صدور حكم مي كند .جرم بحث ماده 669 هم مثل ماده 668 از جرم هاي حق‌الناس است كه تنها با شكايت شاكي خصوصي شروع نمي‌شود و اگر شاكي رضايت داد وگذشت كرد، دادگاه اين امكان را دارد در مجازات انجام دهنده تخفيف داده و با رعايت موازين شرعي از تعقيب مجرم بگذرد.

حامد اميري بهترين وكيل كيفري در اصفهان پرونده ي موكلين عزيز را در حيطه ي انواع دعاوي كيفري مي پذيرد. و براي رفاه حال موكلين اين امكان را فراهم نموده تا به طور آنلاين مشاوره دريافت نماييد. همچنين مي توانيد جهت مراجعه ي حضوري از طريق راه هاي ارتباطي موجود در سايت جهت تعيين وقت قبلي اقدام نماييد.

 

منبع :  

https://hamedamiri.org/بهترين-وكيل-كيفري-در-اصفهان/

 

مطالب مرتبط : 

 

وكيل خوب در اصفهان

وكيل پايه يك در اصفهان

وكيل دادگستري اصفهان

مشهورترين وكيل در اصفهان

وكيل عالي در اصفهان

وكيل حقوقي در اصفهان

وكيل طلاق توافقي در اصفهان

وكيل تصرف عدواني در اصفهان

وكيل حضانت در اصفهان

وكيل امور قاچاق كالا در اصفهان

 

شرايط طلاق زن بدون اجازه شوهر

عقد نكاح شكل دهنده نخستين مبنا و اصل معيشت زن وشوهر است و بر اساس ضوابط جاري در كشور ما و همين طور بر اساس دين اسلام ، باطل شدن عقد نكاح در شرايط و زمان هاي ويژه اي رخ مي دهد كه از دسته موارد باطل شدن نكاح مي توان مواردي مانند باطل شدن عقد، درخواست طلاق از سمت زوج، طلاق توافقي و همينطور درخواست طلاق از سمت زن را نام برد.

 

زن در موارد ويژه اي قادر است از دادگاه در خواست طلاق كند و در صورتي كه هيچ يك از اين موارد و اوضاع مهيا نباشد و زوج درخواست زوجه خود موافقت نكند ، دادگاه حكم طلاق را صادر نمي كند . اما در صورت محرز بودن هر كدام از دوازده شرايط زير براي دادگاه ديگر به موافقت زوج نيازي نيست و در اين موارد دادگاه بي نياز به موافقت مرد حكم طلاق را مي دهد. براي اگاهي يافتن از شروط ضمن عقد و اگاهي از طلاق بي نياز به وجود مرد از بهترين وكيل طلاق در اصفهان كمك بگيريد. جهت آشنايي كاربران گرامي در اين مقاله به بررسي شرايط طلاق زن بدون اجازه شوهر مي پردازيم.

 

كمتر اتفاق مي افتد كه زن يا حتي مرد از حقوقي كه در ضمن عقد به هم واگذار كرده اند مطلع باشند. زوجه قادر است به خاطر ۱۲ شرطي كه در ضمن عقد در دفترچه ازدواج به ثبت رسيده از دادگاه در خواست طلاق كند.دفترچه‌هاي ازدواج كه در دفاتر ازدواج ثبت مي گردند بند‌هايي دارند كه اگر از سمت شوهر امضا شوند، زن اين اختيار را دارد كه پس از كسب اين شرايط در دادگاه‌هاي خانواده حضور يابد و در خواست طلاق كند.

 

در بند «الف» اين عقد نامه‌ها اورده شده است : ضمن عقد نكاح خارج لازم زوج شرط كرد، هر وقت طلاق به خواست زن نباشد و بر اساس بررسي دادگاه در خواست طلاق به خاطر تخلف زن از تكاليف همسري يا بد اخلاق و رفتار او نبود، مرد وظيفه دارد تا نصف مال موجود خود را كه در روز هاي زناشويي با او به كسب كرده است بر اساس ديدگاه دادگاه بلاعوض به زن بدهد.

 

در بند «ب» آن هم ضمن عقد نكاح خارج لازم مرد به زن وكالت بلاعزل با حق توكيل غير مي‌دهد كه زن اگر شرايطي به وجود امد ، از سمت مرد وكيل است خودش شخصاً يا با گزينش شخص ديگري به نام وكيل طلاق در اصفهان به دادگاه رجوع كند و پس از محرز شدن ادعا، تقاضاي طلاق كند.

 

حامد اميري بهترين وكيل كيفري در اصفهان

حامد اميري بهترين وكيل كيفري در اصفهان دانش آموخته رشته حقوق قضايي و داراي پروانه پايه يك وكالت اماده براي ارائه خدمات وكالت و مشاوره در انواع دعاوي حقوقي ، كيفري ، خانواده و … با تكيه بر اطلاعات علمي و تعهد كاري مي باشد.

 

درخواست مشاوره

شرط هاي ضمن عقد نكاح حاوي ۱۲ شرط است كه آن را شروط دوازده گانه عقد نكاح مي نامند. وكيل خوب در اصفهان شرط هاي حق طلاق زن را اين گونه بيان مي كند:

 

۱- زن قادر است از دادگاه در خواست صادر شدن حكم طلاق كند، اگر كه شوهر از پرداخت خرجي به وي و انجام بقيه حقوق واجب زن به مدت ۶ ماه امتناع ورزد.

 

۲- در صورت بدرفتاري مرد به اندازه اي كه ادامه حيات و معيشت را براي زن غير قابل تحمل كند.

 

۳- مرد به بيماري خطرناك لا علاج مبتلا شود به اندازه اي كه سلامت زن را در خطر قراردهد.

 

۴- مرد ديوانه باشد وقتي كه امكان باطل كردن وجود ندارد.

 

۵- مشغوليت مرد به حرفه اي است كه به اعتبار و آبروي زن و منافع خانوادگي او صدمه بزند در اين زمان زن قادر است در خواست طلاق كند.

 

۶- صادر شدن حكم مجازات ۵ سال حبس يا بيشتر براي زوج ، يا جزاي نقدي كه به خاطر ناتواني از پرداخت، سبب ۵ سال بازداشت وي گردد يا حبس و جزاي نقدي كه همه در مجموع شامل به ۵ سال بازداشت يا بيشتر شود و حكم مجازات در حال اجرا باشد نيز يكي از شروط ضمن عقد نكاح است كه به زن توان طلاق گرفتن را مي‌دهد.

 

۷- مبتلا شدن مرد به هر نوع اعتياد اسيب زايي كه به تشخيص دادگاه به پايه زندگي خانوادگي اسيب مي زند و ادامه زندگي را براي زن سخت وصعب مي كند مثل اعتيادي كه سبب بيكاري مرد، فروش وسايل منزل و صدمه رسيدن به سلامت جسمي و روحي زن و فرزند شود.

 

۸- در صورتي كه مرد معيشت خانوادگي را بي بهانه قابل قبول ترك كند يا اينكه ۶ ماه پي در پي بي بهانه قابل قبول غيبت كند، زن قادر است با رجوع به دادگاه و بي حاضر شدن شوهر طلاق خود را ثبت نمايد.

 

۹- محكوميت حتمي مرد به خاطر انجام جرم و اجراي هر نوع جزا شامل حد و تعزير است كه خلاف ابرو و شان خانوادگي زن باشد. مشخص كردن اين مسئله هم با دقت به شرايط و موقعيت زن و عرف و ضوابط ديگر با دادگاه است.

 

۱۰- در صورت بچه‌دار نشدن مرد بعد از گذشت ۵ سال از زندگي مشترك به خاطر عقيم بودن يا مشكلات جسمي ديگر است كه در اين زمان زن قادر است در خواست طلاق بدهد.

 

۱۱- همين طور اگر مرد گم شود و طي ۶ ماه بعد از رجوع زن به دادگاه يافت نشود دادگاه حكم طلاق مي دهد.

 

۱۲- ازدواج دوباره زوج بي رخصت زوجه كه اگر اين مورد رخ دهد، زن حق طلاق را از مرد مي‌گيرد.

 

در صورت رويارويي با هريك از مشكلات حقوقي خانواده ، از جمله طلاق مي توانيد با وكيل پايه يك در اصفهان تماس گرفته و راهنمايي هاي لازم را دريافت نماييد.

 

بر مبناي اين گزارش،‌ زن به غير از موارد اورده در دفتر ازدواج قادر است حق منزل و سكونت كه اختيار معين كردن مكان زندگي است را از مرد بگيرد ، حق تحصيل و حق اشتغال يا هر شرطي كه مغاير اقتضاي عقد نكاح نباشد را در سند ازدواج خود با سازش با شوهر بياورد. با بررسي يكي از شرايط دوازده گانه و محرز شدن آن در دادگاه، زن قادر است با بهره گيري از وكالت ضمن عقد با رجوع به دادگاه خانواده و طي مراحل قانوني براي اجراي طلاق مبادرت ورزد. در شرايطي هم مي شود كه زوج و زوجه بر سر داشتن حق طلاق زن بدون هيچ پيش‌شرطي رضايت داشته باشند يا بانواني كه به دنبال گرفتن اين حق هستند ، اين مورد خارج از اين دوازده شرط در شرايطي مسجل مي گردد كه مرد در دفاتر استاد رسمي «وكالت در طلاق» يا حق طلاق زن را به زوجه بدهد كه در اين صورت زن هر وقت و جداي از هر پيش‌شرطي قادر است از دادگاه در خواست طلاق كند.

 

شرايطي مانند حق تحصيل يا كار يا طلاق حقوقي اند كه قانوناً به مرد داده مي شوند و مرد اين حق را به زن مي دهد و بعدها هم قادر است مانند ساير حقوق آنها را هم از زن بگيرد عملا به جز وكالت در طلاق احتياجي به اوردن اين حقوق در عقد نيست چرا كه زن در هر صورت اين حقوق را دارد . در مورد كار كردن هم اگر كار برخلاف خوبي وصلاح خانواده، زن يا مرد باشد، مرد قادر است از ان جلوگيري كند. پس براي تاكيد اين امكان وجود دارد كه حرفه مد نظر را در عقد اورد هرچند عملاً نمونه هاي محدودي مي شود براي مشاغل برخلاف صلاح و مصلحت اورده شده پيدا كرد .وكيل دادگستري اصفهان ذكر كرده است كه در خصوص وكالت در طلاق مي توان جمله اي مانند اين جمله را اورد: ” زن وكيل مرد در طلاق شد تا بي احتياج به حاضر شدن شوهر، خود را مطلقه نمايد”

 

حق طلاق را نمي توان به زن بخشيد . در اصل آنچه كه مردم به اين نام از ان ياد مي كنند دادن وكالت در طلاق و در مواردي تعهد بر بخشيدن وكالت در طلاق است. پس در صورتي كه وكالت در طلاق به همسر خود داده باشيد اگر در سند مربوطه اورده شده باشد كه اين وكالت ضمن عقد خارج لازم بخشيده شده است يا به صورت ديگري غير قابل فسخ شده باشد، امكان باطل كردن ان وجود ندارد و اما به غير از اين موارد امكان باطل كردن وكالت وجود دارد .

 

حال سوال پيش مي ايد كه در صورتي كه زن در خواست طلاق كند حق دريافت مهريه دارد؟

 

بسته به اينكه چه علتي طلاق بگيرد و نوع طلاق چه باشد در صورتي كه طلاق توافقي باشد كه دو طرف الزامي است در اين مورد سازش كنند اما در صورتي كه طلاق بائن باشد و زن براي طلاق علت هاي محكمه پسند ارائه كند و دادگاه حكم به طلاق به سود زن بدهد در اين زمان اين امكان را دارد كه دادخواست مهريه را هم به دادگاه ارائه كند و آن را هم درخواست كند.

 

آن چه گفتيم توضيحاتي بود از شرايط طلاق زن بدون اجازه شوهر، اما روشن است مطلع شدن كامل از قوانين و اقدام براي گرفتن حق خود در دادگاه، نيازمند حضور مشهورترين وكيل در اصفهان در اين زمينه مي باشد. پس در صورتي كه با مشكلاتي مانند ، طلاق ، نفقه ، مهريه و … مواجهه شديد مي توانيد بدون هيچ گونه نگراني پرونده ي خود را به وكيل طلاق اصفهان بسپاريد . حامد اميري وكيل عالي در اصفهان با بيش از ده ها پرونده ي موفق راهنماي شما در جهت پيشبرد پرونده خواهد بود. همچين اين امكان فراهم شده است تا پرسش هاي خود را به صورت آنلاين مطرح نماييد.

https://hamedamiri.net/

 

مطالب مرتبط 

 

بهترين وكيل اصفهان

وكيل در اصفهان

وكيل طلاق در اصفهان

بهترين وكيل كيفري در اصفهان

وكيل خوب در اصفهان

وكيل پايه يك در اصفهان

وكيل دادگستري اصفهان

مشهورترين وكيل در اصفهان

وكيل عالي در اصفهان

وكيل حقوقي در اصفهان

وكيل مهريه در اصفهان

وكيل قتل در اصفهان

وكيل قراردادها در اصفهان